Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara eski Başsavcısı Kuriş'e FETÖ sorgusu

Düzenleyen:
Ankara eski Başsavcısı Kuriş'e FETÖ sorgusu

GÜNDEM Haberleri

Ankara eski Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş'in de aralarında bulunduğu eski hakim ve savcılar İstanbul Adliyesi'nde ifade veriyor.

Şüphelilerin FETÖ'cü askerlere abilik yaptığı iddia ediliyor.

Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili yürütülen soruşturmada FETÖ mensubu askerlerin abiliklerini yaptığı iddia edilen 5 eski hakim ve savcı sorguya alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Can Tuncay tarafından ifade için adliyeye çağrılan ve aralarında Ankara eski Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş'in de bulunduğu 5 hakim ve savcı ifade veriyor.

İfade veren diğer eski hakim ve savcılar şunlar: Ertuğrul Ayar, İsmail Akkol, Ramazan Akyol ve Rasim İsa Bilgen.

TSK'daki FETÖ'cü askerlerin itirafları doğrultusunda firari savcılar Fikret Seçen, Hikmet Usta, Hüseyin Ayar, Mehmet Yüzgeç ile Ankara eski Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş'in de aralarında bulunduğu bir grup hakim savcının bir dönem TSK'daki FETÖ'cü askerlere 'abi'lik yaptığı ortaya çıkmıştı. Sabah

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...