Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Santos'un forveti Neymar Barcelona'da

/ Kaynak: AA
Santos'un forveti Neymar Barcelona'da

SPOR Haberleri  / AA

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, Santos'un Brezilyalı forveti Neymar'ı 5 yıllığına anlaştıklarını duyurdu.

Barcelona, Santos'un Brezilyalı forveti Neymar'ı 5 yıllığına renklerine bağladı. nbsp;Neymar: "Bu benim için çok özel bir an. Veda ettiğim için üzgün, yeni bir maceraya atıldığım için mutluyum" nbsp;İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, Brezilya'nın Santos kulübünde forma giyen Neymar ile 5 yıllığına anlaştıklarını duyurdu.
Barcelona'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kulüp ile Neymar da Silva Junoir'ın takımı Santos arasında resmi şartların kabul edildiği ve 21 yaşındaki Brezilyalı'nın 5 yıl boyunca Barcelona forması giyeceği belirtildi. Transferi, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından da duyuran Barcelona Kulübü, Neymar'ın "@Njr92" isimli Twitter hesabına "Barcelona'ya hoşgeldin" mesajını gönderdi.
Twitter ve Instagram hesaplarından transferi doğrulayan "Sambacı", geçirdiği 9 yıl için Santos Kulübü ve taraftarlarına teşekkür ederek, pazartesi günü Barcelona ile sözleşme imzalayacağı bilgisini verdi. Saha içinde ve dışında tecrübe ettiklerini, kendisine ancak Santos gibi bir kulübün verebileceğini bildiren Neymar, Brezilya Ligi'nin ilk hafta maçında Santos formasını son kez giymek istediğini vurgulayarak, "Sahada bir kez daha olup, taraftarlarımı bir kez daha adımı söylerken duymak istiyorum. Bu benim için çok özel bir an. Veda ettiğim için üzgün, yeni bir maceraya atıldığım için mutluyum" ifadelerini kullandı.
2003 yılında Santos genç takımında oynanamaya başlayan Neymar, 2009'da Santos'un A takımına yükseldi. Neymar, 2009'dan bu yana forma giydiği 224 maçta 136 gol kaydetti. Neymar, 32 kez terlettiği Brezilya Milli Takımı formasıyla 20 gole imza attı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...