FETÖ'cü Enes Kanter, ABD seçimlerinde destekledikleri adayı açıkladı

Düzenleyen:
FETÖ'cü Enes Kanter, ABD seçimlerinde destekledikleri adayı açıkladı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'ye biat yemini eden ve ailesi tarafından evlatlıktan reddedilen Enes Kanter, ABD seçimlerinde desteklediği adayı açıkça belirtti. Kanter, kendisiyle dalga geçilen röportajda 'Ölü ya da diri kiminle yemek yemek istersin?' sorusuna bakın nasıl cevap verdi.

Dünyaca ünlü spor dergisi Sports Illustrated, FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i NBA'in en büyük trolü olarak adlandırdı.

"TRUMP'A SENİN SORUNUN NE DEMEK İSTİYORUM"
Sports Illustrated'e soru demeç şeklinde konuşan FETÖ'cü Kanter, kendisiyle dalga geçilen röportajda "Ölü ya da diri kiminle yemek yemek istersin?" sorusuna "Donald Trump" yanıtını verdi. Bu cevap üzerine bu kez "Neden Trump?" sorusunu soran muhabire Kanter, "Çünkü ona senin sorunun ne? demek istiyorum" diye cevap verdi.

CLINTON'I DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKCA BELLİ ETMİŞ OLDU
FETÖ'ye bağlılığını her fırsatta yineleyen Kanter, ABD seçimleri öncesi yaptığı bu röportajla birlikte tarafını da belli etmiş oldu. Donald Trump ve Hillarry Clinton'ın yarıştığı seçimler öncesi Trump'a sataşan Kanter böylelikle desteklediği adayın da Clinton olduğunu açıkça ilan etti.

Hatırlanacağı üzere FETÖ'nün finans kaynağı olarak hizmet veren Kimse Yok Mu Derneği'nin Demokrat lider Hillary Clinton'a seçim propagandasında maddi destek verdiği ortaya çıkarılmıştı.

Diğer yandan Kanter, sosyal medya hesabı Twitter'dan da Trump'la dalga geçen tweetler atıyor..

FETÖ'cü Enes Kanter, ABD seçimlerinde destekledikleri adayı açıkladı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...