Eniştesini 10 yerinden bıçakladı

Düzenleyen:
Eniştesini 10 yerinden bıçakladı

YAŞAM Haberleri

Samsun'da, 23 yaşındaki B.Ç., aralarında husumet bulunan eniştesi 44 yaşındaki S.Ç.'yi 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olay, Samsun'un İlkadım İlçesi Badırlı Mahallesi'nde meydana geldi. B.Ç., aralarında husumet bulunan eniştesi Ş.Ç.'ye, hasta olduğunu söyleyerek, kendisini hastaneye götürmesini istedi. Yolda da eniştesine kusmak istediği için otomobili durdurmasını istedi. Otomobilden inen B.Ç., kendisine yardıma gelen eniştesi Ş.Ç.'yi vücudunun 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayarak kaçtı. Ş.Ç. cep telefonundan yakınlarına ulaşarak durumu bildirdi. Yakınları tarafından yerde kanlar içinde bulunan Ş.Ç., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Ş.Ç.'nin tedavisi devam ederken, jandarma kaçan B.Ç.'yi ve olaya karıştıkları ileri sürülen kardeşleri 20 yaşındaki Ö.Ç. ve 18 yaşındaki H.Ç.'yi gözaltına alındı. İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri tamamlanan 3 kardeş daha sonra Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...