Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdil kaymakamı, belediye başkanlığına kayyum olarak atandı

Düzenleyen:
İdil kaymakamı, belediye başkanlığına kayyum olarak atandı

GÜNDEM Haberleri

İdil Kaymakamı Ersin Tepeli, DBP'li Sırtköy Belde Belediye Başkanı Nuri Akman'ın terör soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından belediye başkanlığına kayyum olarak atandı.

Şırnak'ın İdil İlçesinde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında, İdil'e bağlı Sırtköy Beldesi Belediye Başkanı DBP'li Nuri Akman ve İdil Belediye Meclis üyesi Adem Temiz tutuklanarak cezaevine konuldu.
İdil Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında 1 hafta önce Şırnak'ta gözaltına alınan DBP'li İdil'in Sırtköy Belde Belediye Başkanı Nuri Akman ile İdil Belediye Meclis üyesi Adem Temiz, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Akman ile Temiz, savcılık ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle sevk edildikleri Şırnak Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu. Bu olayın ardından İdil Kaymakamı Ersin Tepeli, DBP'li Sırtköy Belde Belediye Başkanı Nuri Akman'ın terör soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından belediye başkanlığına kayyum olarak atandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...