Londra'da satırlı saldırı İslam'a karşı işlendi

/ Kaynak: AA
Londra'da satırlı saldırı İslam'a karşı işlendi

DÜNYA Haberleri  / AA

Dünya Müslüman Alimler Birliği, İngiliz askerin öldüğü satırlı saldırıyı İslam'a karşı işlenen bir suç olarak nitelendirdi.

Dünya Müslüman Alimler Birliği, nbsp; İngiltere'nin başkenti Londra'da nbsp; bir İngiliz askerin hayatını kaybettiği satırlı saldırıyı kınadı. nbsp; nbsp; Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, geçen Çarşamba günü Londra'da 2 gencin satırlı saldırısına uğrayan İngiliz askerinin hayatını kaybettiği olayın, aynı zamanda İslam'a karşı işlenen bir suç olduğu belirtildi.

nbsp; nbsp; İngiltere hükümetine saldırıyı münferid bir olay olarak değerlendirmesi çağrısında bulunulan açıklamada, '' Saldırı bireysel. hiçbir şekilde İslami hükümlere uymuyor ve Müslümanların genelini bağlamıyor'' ifadesine yer verildi.

nbsp; nbsp; Londra'nın güneydoğusundaki Woolwich'te bulunan Kraliyet Topçu Birliği kışlası yakınlarında geçen Çarşamba günü yaşanan olayda, iki saldırgan, satır ve pala ile 3 kişiye saldırarak 1 İngiliz askerini öldürmüş, 2 kişiyi de yaralamıştı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...