Vine için yeni ümit ışığı

Düzenleyen: / Kaynak: Chip
Vine için yeni ümit ışığı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Chip

Çok fazla ümitlenmeyin ama eğer bir Vine kullanıcısıysanız, sizin için halen bir ümit ışığı var.

Twitter, kullanıcıların altı saniyelik kısa videolar paylaşmasına olanak tanıyan hizmeti Vine'ı kapatma kararı aldığını duyurmasının ardından birçok kişi, şirketin Vine'ı tarihe gömmek yerine onu neden satışa çıkarmadığını merak etmişti.

TechCrunch'ta yer alan habere göre, Twitter aslında gerçekten de Vine'a talip olabilecek firmalarla bazı görüşmeler yürütüyor. Henüz çok belirgin bir aday bulunmasa da öne çıkan firmalar arasında mesajlaşma devi Line'ın olduğu belirtiliyor.

Yine de Twitter'ın bu satıştan elde edebileceği gelirin sosyal ağın beklentilerini karşılayıp karşılayamayacağı şüpheli. Zira bazı tekliflerin 10 milyon doların altında olduğu belirtiliyor. Twitter'ın Vine'ı satın alırken 30 milyon dolar harcadığı göz önünde bulundurulursa arada önemli bir yatırım kaybına yol açacak büyük bir fark söz konusu.

Yine de Twitter'ın buna rağmen bir satışı düşünebileceğini söyleyebiliriz. Sosyal ağ ayrıca Vine'ın yeni bir firmayla yeniden canlanması ve Twitter'la bir entegrasyona sahip olmasından da memnun olabilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Chip
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...