iPhone 7 yeni parlak beyaz renk seçeneğine sahip olabilir

iPhone 7 yeni parlak beyaz renk seçeneğine sahip olabilir

TEKNOLOJİ Haberleri

Söylentiler doğruysa yakın zamanda iPhone 7 Bembeyaz renk seçeneğiyle karşılaşabiliriz. Hatırlanacağı üzere iPhone 7 tanıtıldıktan sonra cihazın tasarımında önceki serilere göre büyük yenilikler yapıldığı görülmüştü.

iPhone 7 Jet Black ya da ülkemizdeki adıyla iPhone 7 Simsiyah renk seçeneği Apple'ın standart renk paletinin dışındaydı. Daha önceki modellerde genellikle mat renkler tercih ediliyordu, iPhone 7 Simsiyah ise parlak yüzeyi ile dikkat çekmişti.

Şimdi ise Apple'a parça tedarik eden kaynaklardan elde edildiği bildirilen söylentilere göre iPhone 7 Jet White adlı renk seçeneğine sahip iPhone 7 modellerinin üretildiği iddia edildi. Bu yeni renk seçeneği tıpkı iPhone 7 Simsiyah renk seçeneğinde lduğu gibi kullanıcılara parlak bir beyaz örünüm sunacak. Parlak siyah renk seçeneğinin ülkemizde "Simsiyah" olarak adlandırılmasına bağlı olarak yeni rengin ismi büyük ihtimalle "Bembeyaz" olacak.

iPhone 7'nin parlak siyah renk seçeneğinin çizilmelere karşı hassas olduğu göz önüne alınırsa üretildiği iddia edilen parlak beyaz iPhone 7 modellerinin de aynı kaderi paylaşacağını söyleyebiliriz. Kullanıcılar bu model piyasaya çıktığında muhtelemen bir koruyucu kılıfla telefonlarını çizilmelere karşı korumak isteyeceklerdir. Apple henüz yeni iPhone 7 renk seçeneğini resmi olarak onaylamadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...