Sabri’yi bilerek boş bıraktık

Sabri’yi bilerek boş bıraktık

SPOR Haberleri

Süper Lig'in ilk 10 haftasında 26 puan toplayarak, zirveye kurulan Başakşehir'in başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, NTVSpor'daki 90+ programında samimi açıklamalar bulundu.

Zirvedeki hakimiyetlerini pekiştiren Galatasaray zaferinin detaylarını izleyicilerle paylaşan Avcı'nın, Sabri Sarıoğlu için uyguladıkları taktiği dile getirmesi çok konuşuldu. Tecrübeli teknik adam, "Sabri sizin maça kadar maç başına ortalama 45 pas almış, sizin maçta ise 59 pas almış...'' hatırlatması üzerine, "Bizim de istediğimiz buydu. Sabri'nin en çok pas aldığı maçı oynaması normal. Zaten amacımız, Semih'in Sabri'ye paslarının çoğalmasıydı. Galatasaray'ı sahanın çeyreğine sıkıştırıp orada baskı yapmak istedik" karşılığını verdi. Abdullah Avcı, sıkça dile getirilmeye başlanan şampiyonluk şansları için ise, '27-28. haftaları beklemeleri gerektiğini' ifade etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...