Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım ihracatçıyı dinleyecek

Düzenleyen:
Başbakan  Yıldırım  ihracatçıyı dinleyecek

Ekonomi Haberleri

Geçtiğimiz günlerde toplam ciroları 666 milyar dolar olan uluslararası şirketlerin CEO’ların bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, 15 Kasım’da İstanbul’da ihracatçılarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyecek.

Osman Çobanoğlu ANKARA
İhracat ile doğrudan ilgili bakanların da katılması beklenen İhracat Zirvesi iki gün sürecek. İhracatın bütün yönlerinin ele alınacağı zirvede ihracatçıların sorunları masaya yatırılacak. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) birliklerine üye tüm ihracatçı firmalar zirveye katılabilecek. Hükümet yakın zamana kadar ihracatçılara bazı kolaylıklar sağlamıştı. Özellikle 15 bin ihracatçıya yeşil pasaport müjdesi büyük yankı uyandırmıştı.

İHRACATTA DÜŞÜŞ YAŞANIYOR

Geçtiğimiz günlerde açıklanan eylül ayı ihracat rakamı, 2015’in aynı dönemine göre yüzde 5,6 düşüş göstererek 10 milyar 935 milyon dolara gerilemişti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...