Baretli işçiler AVM'ye alınmamış

/ Kaynak: İHA
Baretli işçiler AVM'ye alınmamış

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şişli'de bulunan bir alışveriş merkezine iş kıyafetiyle gelen arkadaşlarının içeriye alınmadığını iddia eden bir grup inşaat işçisi eylem yaptı.

İnşaat ve Yapı İşçileri Derneği üyesi işçiler, Şişli'de bulunan alışveriş merkezi önünde toplandı. Aralarında alışveriş merkezine iş kıyafeti nedeniyle alınmadığını iddia eden Abdurrahman Sazcı'nın da bulunduğu grup, ellerinde pankartla eylem yaptı. Başlarında baretleriyle eylem yapan grup adına dernek sözcüsü Halil Çağlayan basın açıklaması yaptı. Çağlayan, ''Arkadaşımız alışveriş merkezi içindeki bankamatiği kullanmak istemiş, ancak iş kıyafetleriyle içeriye girilemeyeceği gerekçesiyle içeriye alınmamıştır'' dedi. Çağlayan, alışveriş merkezinin yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti. Abdurrahman Sazcı ise içeri giremeyince polis çağırdığını belirterek, ''Polis çağırınca bana 'arka kapıdan gir' dediler. Bunu kabul etmedim. Hakkımı aradım. Hakkımı tüm işçiler için arıyorum. Bu AVM'nin yapımında her yerde olduğu gibi işçilerin emeği var. Gerekli davaları açacağım'' dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...