Usta: Canımızın yanmasıyla kaldık...

Düzenleyen:
Usta: Canımızın yanmasıyla kaldık...

SPOR Haberleri

Usta: Hata yapanların uykusuz kalacak şekilde düşünmesi lazım

Trabzonspor’un deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın skorundan çok hakem kararları konuşulmuştu. Hatta bordo-mavililerin başkanı Muharrem Usta maçın hemen ardından stattan ayrılmadan attığı twitlerle hakem Mete Kalkavan’a tepkisini çok sert dile getirmişti. “Türkiye’nin Yeni Liderlik Zirvesi” panelinden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Usta, “Futbolun marka değerine zarar veren kim olursa olsun, bunların gerçekten yastığa yattığında, gece boyunca hiç uykuya dalamayacak şekilde düşünmesi lazım” diyerek Beşiktaş maçındaki kararlarından dolayı eleştirdiği Mete Kalkavan’a öfkesinin dinmediğini gösterdi. 
Usta ve Nazifoğlu PFDK’lık 
“Yanan yanıyor, yoluna devam eden ediyor ama artık kimsenin canı yanmasın” diyen Muharrem Usta, “Keşke bunların az konuşulacağı günlere gelebilsek. Türk futbolunun marka değerini arttırmak için bütün bu markanın etrafındaki unsurların itinalı olması gerekiyor” sözleriyle de genel bir mesaj verdi. Bu arada Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Her iki isim de Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrasında hakemlerle ilgili olarak ağır eleştirilerde bulunmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...