Rvp'de ihmal yok!

Düzenleyen:
Rvp'de ihmal yok!

SPOR Haberleri

Hollandalı yıldız 38’de sakatlandı, 41’de ambulans anonsu yapıldı. 42’de yola çıkan ambulans 43’te “Protokol Kapısı”nın önündeydi. 45’te Robin van Persie alındı ve hastaneye hareket edildi

Ömer Faruk ÜNAL

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan Akhisar Belediye-Fenerbahçe maçında Robin van Persie’nin göz kapakçığının yırtılması olay olmuş, ambulans konusunda farklı açıklamalar ve zaafiyetler ön plana çıkarılmıştı. Peki gerçekten ambulans geç mi geldi? Robin van Persie iddia edildiği gibi 15 dakika kapıda betonda ambulans bekledi mi? Statta hazır ambulans yok muydu? İşte tüm bunların resmi cevapları… İddiaları değil, Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki bilgi ve belgelere göre doğruları aktaralım… Maçın temsilcisi Berk Özberk’in raporuna göre olay ve gelişmeler şöyle; 
2 ambulans hazırdı ama…
Fenerbahçeli oyuncu Robin van Persie maçın 38. dakikasında sakatlandı. İlk müdahale saha içinde kulüp doktoru tarafından yapıldı ardından 41. dakikada ambulans anons edildi. Stada en yakın olan Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nden maçın 42. dakikasında hareket eden ambulans (50 saniye sonra) 43’te Protokol Kapısı’nın önündeydi ve Robin van Persie 45’te ambulansa bindi hastaneye hareket edildi. İçeride de 2 tane (biri taraftar için biri futbolcu için biraz daha teşekküllü olan) ambulans vardı. Daha çabuk olması adına stat içindeki kullanılmadı dışarıdaki tercih edildi. Ki zaten içeridekinin kullanımı maç başladığı için zordu. Çünkü saha kenarında yol olmadığı için ambulansın saha içinden yani yeşil zeminden geçmesi gerekiyordu. Ve TFF’ye verilen raporda stattaki anonsların ve ambulansın 112’deki konuşmalarının hepsi döküm halinde sunuldu. Rapora göre işin özeti; ne bir geç kalma ne de bir zaafiyet söz konusu. Ve şunu da hatırlatalım; Ne ilginçtir ki maçın temsilcisi Berk Özbek, doktor ve aynı zamanda ambulans ve sağlık hizmetleri veren Euro-Line’ın Ege Bölge Müdürü. 

Rvp'de ihmal yok!

İŞTE VAN PERSİE’NİN HASTANEDE YAKIN İLGİ GÖSTERDİĞİ ÇOCUK TARAFTAR

O akşam Manisa Devlet Hastanesi’nde Robin van Persie onu gördüğünde kendi derdini unuttu. Fenerbahçe taraftarı kendisi sakatlandığı sırada su almak için kantine gitmiş ama cebinde iki lira parası vardı. Gerisini kendisinden dinleyelim: 

Stat su fiyatları belli olmadığı için oradan birilerine fiyatı sordum ve o sırada da bana ‘Sana ne’ gibisinden sözlü sataştılar ve darp edildim.
Koskoca yıldız devlet hastanesine mi?
Benim ambulansım o gece Van Persie’den önce geldi. Van Persie’nin hastaneye gittiğini bilmiyordum. Daha sonra sağlıkçılara sordum ‘Koskoca Van Persie, devlet hastanesine mi gidecek?’ diye. Hastaneye gittiğimde de tomografiye giderken orada Fenerbahçeli yetkilerle karşılaştım. Sonra da orada Van Persie ile karşılaştım. 
Ne oldu bu çocuğa?
Doktoruna beni sordu, ‘Ne oldu bu çocuğa?’ gibisinden. Doktor da olayı anlatınca çok üzüldü ve o gün giydiği formayı bana verdi. Ben de çok sevindim. Çünkü aşırı derecede Van Persie hayranıyım.
Teri kurumasın diye...
Formayı alır almaz teri kurumasın diye poşete sardım. Forma şimdi odada duruyor. Arkadaşlarıma anlatınca onlar da inanmadılar. Benimle ‘ünlü oldun’ diye uğraştılar. Sağlık durumum da şuan gayet iyi ve okula gidiyorum... 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...