Aynı mahallede 2 motosiklet ve 1 otomobil ateşe verildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aynı mahallede 2 motosiklet ve 1 otomobil ateşe verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’in Konak ilçesinde iki farklı sokakta bulunan iki motosiklet ve bir otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildi. Yanan motosikletlerin birbirine yakın noktalarda bulunması nedeniyle kundaklama ihtimali üzerinde duruluyor.

Yangın, gece saatlerinde önce Atilla Mahallesi 467 sokakta bulunan 35 DB 5452 plakalı motosiklette çıkarak yan tarafta bulunan 34 RH 5087 plakalı otomobile sıçradı. Bu yangından kısa bir süre sonra yine aynı mahallede bulunan 489 sokakta bir motosiklet daha yandı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri iki yangını da kısa sürede söndürdü. Yangın sonucu iki motosiklet tamamen yanarken, otomobil ise kısmen yanarak kullanılamaz hale geldi. Motosikletlerde çıkan yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, motosikletlerin bir birine yakın noktalarda olması nedeniyle polis ekipleri kundaklama ihtimali üzerinde durdu. 
Polis ekipleri olayın kundaklama olup olmadığını tespit etmek amacıyla çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...