Clinton cephesinden ilk açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Clinton cephesinden ilk açıklama

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'de başkanlık yarışında Trump'ın gerisinde kalan Hillary Clinton'dan seçimin henüz kesinleşmeyen sonuçlarına ilişkin ilk açıklama geldi.

ABD'de başkanlık seçimini kaybetmesi beklenen Demokrat Partinin başkan adayı Hillary Clinton'ın, sonuçlarla ilgili olarak bu gece seçmenlerine seslenmeyeceği bildirildi.

Clinton cephesinden seçimin henüz kesinleşmeyen sonuçlarına ilişkin ilk açıklama geldi. 

Hillary Clinton'ın zafer konuşmasını dinlemek için New York'ta Javits Center'ı dolduran kalabalığın karşısına çıkan, Demokrat Partinin seçim kampanyasını yürüten John Podesta, Clinton'ın bu gece bir konuşma yapmayacağını açıkladı. Podesta, oyların hala sayıldığını belirterek, "Biraz daha bekleyebiliriz değil mi? Tüm oylar sayılmalı." dedi.

Podesta, "Sizinle gurur duyuyoruz. Hillary Clinton ile gurur duyuyoruz. O mükemmel iş çıkardı ve henüz yarış bitmedi. Uzun bir gece ve uzun bir kampanya oldu. Bazı eyaletlerde oylar birbirine çok yakın, bu nedenle bu gece söyleyecek fazla bir şey yok." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...