Setin tecrübelisi Elif 7 yaşında

Düzenleyen:
Setin tecrübelisi Elif 7 yaşında

MAGAZİN Haberleri

Elif isimli günlük dizi filmin en tecrübeli ismi Deniz İrem Morkoç, henüz 7 yaşında, 20 reklam filmi ve konuk oyuncu olarak yer aldığı dizi filmlerle oyunculukta rüştünü erken ispatladı.

Kamera karşısındaki rahatlığı ve sevimli tavırlarıyla yurt içi ve yurt dışında milyonlarca fan kitlesi oluşan Deniz İrem Morkoç, 4 yaşından bu yana kameralar önünde boy gösteriyor. Çocuk oyuncular içinde en yetenekliler arasında gösterilen Deniz İrem Morkoç, disiplinli ve çalışkanlığıyla da setteki herkese örnek oluyor. Son dönemde TV dizi filmlerinde öne çıkan çocuk oyuncuların en büyük özelliği henüz ego denen, bir oyuncunun bitişini hazırlayan duyguya sahip olmayışları ve işlerini oyun olarak tanımlamaları olarak gösteriliyor. TV dizi filmleri yetiştirdikleri çocuk oyuncularla gelecekteki oyuncu profilinin dökümünü de gösterirken, Deniz İrem Morkoç en iddialı isimler arasında yer alacağını bugünden gösteriyor.

Setin tecrübelisi Elif 7 yaşında

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...