Tarlada çalışırken maganda kurşunuyla vuruldu

/ Kaynak: İHA
Tarlada çalışırken maganda kurşunuyla vuruldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'da tarlada çalışan 22 yaşındaki genç kız, maganda kurşunu ile kafasından vuruldu. Hastaneye kaldırılan genç kızın beyin ölümü gerçekleşti.

Şanlıurfa-Viranşehir yolunda bir tarlada çalışırken vurulan genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2. Kilometresinde bulunan Perşembe köyünde meydana geldi. İddiaya göre, ailesi birlikte isot tarlasında çalışan 22 yaşındaki Naile Akdemir, tarlanın yan tarafından bulunan özel bir şantiyeden gelen bir kurşunun kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralı olarak Şanlıurfa'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada bitkisel hayata giren genç kız yaşam mücadelesi verirken, Jandarma ekipleri olayın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemleri altında çalışma yaptı. Olayı anlatan amca Mehmet Akdemir, ''Burada yeğenim tarlada çalışırken yan tarafta bulunan şantiye görevlileri tarafından şantiye içerisinde bir ağaca hedef almak suretiyle poligon gibi ateş açmaları sonucu gelen bir mermi yeğenime isabet etti. Yaralanan yeğenimi hemen hastaneye kaldırdık. Şuan beyin ölümü gerçekleşmiş, biz yandık başka kimse yanmasın. Devlet büyüklerine sesleniyoruz. Barış sürecindeyiz, artık çatışmalar yok. Bu silahları toplasınlar, başkasının ciğeri yanmasın'' diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Amca Akdemir, yeğeninin vurulduğu esnada çalıştığı tarlada bırakılan mermi ile delinmiş eşarbını ve kazmayı göstererek yetkililerden bu olaylara önlem alınmasını istedi.
Olayın yaşandığı esnada yine tarlada çalışan görgü tanıkları ise, ''Burada sürekli silah sıkıyorlar. Şantiye alanını poligona çevirmişler. Önlemler alınsın'' dediler. nbsp;

Ayrıca iddiaya göre daha önceden de söz konusu şantiye de sürekli ağaca hedef almak suretiyle atışlar yapıldığı ve şikayetçi oldukları yerlerden konuya ilişkin çalışma yapılmadığı öne sürüldü. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...