ABD'de gözler Trump karşıtı ünlülerde

Düzenleyen:
ABD'de gözler Trump karşıtı ünlülerde

DÜNYA Haberleri

Tüm dünyanın merakla beklediği Amerika'daki başkanlık seçimlerinde Donald Trump ipi göğüsleyen isim oldu. Bu zafer sonrası gözler tüm gözler Trump karşıtı ünlülere çevrildi.

Amerika seçim sonuçları amerika başkanı kim oldu sorusunun yanıtı belli oldu. Donald Trump, Amerika'nın 45. başkanı oldu. Peki Donald Trump'a tepki gösteren ünlüler ne yapacak?

İşte Trump hakkında sınırları zorlayan açıklamalarda bulunan ünlü isimler;

MILEY CYRUS;

Trump'ın olası başkanlığı henüz 23 yaşında olan Miley Cyrus'un hayatıyla ilgili radikal kararlar almasına neden olacağa benziyor: "Trump seçilirse başka bir ülkeye taşınmak zorunda kalacağım."

JENNIFER LAWRENCE;

26 yaşındaki ünlü oyuncu "Eğer Trump seçilirse dünyanın sonu gelmiş demektir." diyor.

ROBERT DE NIRO;

13 ABD başkanı görmüş bir isim Robert De Niro. Hilary Clinton'u desteklediğini de açıkça söyleyen De Niro, çareyi dua etmekte buluyor: "İnsanların Donald Trump'ı seviyor olması çılgınca. Allah bize yardım etsin."

STEPHEN KING;

68 yaşındaki yazar Stephen King ise bir twitinde şöyle demişti: "Tebrikler, Cumhuriyetçiler! 3 yaşında bir çocuğun ılımlılığına sahip hassas bir ırkçıyı aday göstermek üzeresiniz."

CHER;

70 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Cher ise Trump başkan olursa çareyi Jüpiter'e taşınmakta bulacağını söylüyor.

BEN STILLER;

Ben Stiller, Donald Trump'ı "Naked Gun" filmindeki kötü adama benzetiyor ve şöyle ekliyor: "Ben onu ciddiye almıyorum ama bazı insanların onu ciddiye aldığını görüyorum. Bu çok çılgınca geliyor."

JOHNNY DEPP;

Bu yılın başında Donald Trump'ın hayatını hicveden bir filmde onu canlandıran Johnny Depp, Trump'ın aslında şımarık bir çocuk olduğunu söylüyor.

SHAKIRA;

39 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı Shakira da Trump'ın konuşmalarından rahatsızlık duyanlardan biri: "Bu nefret dolu ve ırkçı konuşmalar senelerdir çeşitliliğin ve demokrasinin olduğu ülkeyi bölmeye çalışmaktır."

RICKY MARTIN;

ABD vatandaşlığına sahip olan Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin de Trump'ın Latin halkı saygısızca taciz eden açıklamalarından rahatsız olduğunu, bunun kanına dokunduğunu söylüyor.

LILY ALLEN;

31 yaşındaki İngiliz şarkıcı Lily Allen'ın Trump'la ilgili hikayesi ise diğerlerinden biraz farklı. Trump'ın Brexit sonrası İskoçya ziyaretinde "İskoçlar Brexit'e evet diyerek ülkelerini geri aldılar" minvalindeki twitine "İskoçya kalmak için oy kullandı geri zekalı" diye cevap verdi.

STEPHEN HAWKİNG;

İngiliz fizikçi Stephan Hawking ise Trump gibi bir demagogun politikada nasıl bu kadar yükseldiğini anlayamadığını ve onun kötü bir insan olduğunu söylüyor.

SALMA HAYEK;

Meksika asıllı ABD'li Salma Hayek'in Trump'a bir hediyesi var. Hayek memnuniyetle U.S. History for Dummies kitabını kendisine hediye etmek istediğini dile getiriyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...