Türk Telekom amatör sporcularından 14 madalya

Düzenleyen:
Türk Telekom amatör sporcularından 14 madalya

SPOR Haberleri

Türk Telekom'un badminton, halter ve taekwondo alanlarında faaliyet gösteren genç sporcuları, eylül-ekim ayları içinde 14 madalya kazandı.

Türk Telekom açıklamasına göre, 31 farklı spor dalında mücadele eden ve 6 bine yakın amatör sporcuya destek veren Türk Telekom'un amatör sporcularının son başarısı Badminton Balkan Şampiyonasında geldi. Badminton branşında Yunanistan'da yapılan 19 yaş Gençler Balkan Şampiyonasında Türk Telekom Amatör Spor Kulübü'nün 5 sporcusu da Milli Takım içerisinde yer aldı.
Şampiyonada 3-1'lik üstünlük elde eden milli sporcular 19 yaş Gençler Balkan Şampiyonu oldu. Türk Telekom Amatör Spor Kulübü milli sporcuları 8-13 Kasım tarihleri arasında İspanya'da gerçekleşecek Dünya Gençler Şampiyonasında milli formayı giyecek.
Türk Telekom Amatör Spor Kulübü sporcuları, badminton, halter ve taekwondo dallarındaki müsabakalarda eylül ve ekim aylarında toplamda 4 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...