Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Titiz altın hırsızlarını polis deşifre etti

/ Kaynak: İHA
Titiz altın hırsızlarını polis deşifre etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Evlerden altın çalan hırsızların, karıştırdıkları eşyaları dağıtmayıp düzenli bırakarak, eve hırsız girdiğinin izini vermemeye çalıştıkları ortaya çıktı.

Polis, son günlerde altın hırsızlarının yeni geliştirdiği yöntem konusunda vatandaşları uyardı Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin düzenlediği operasyonda 26 hırsız tutuklanırken, operasyonda hırsızların yeni bir yöntemi de deşifre oldu. Kapısı tamamen kilitlenmeyerek çekilen evlerin kapılarını, plastik aparat veya saç tokaları ile açan kadın hırsızların, altın ve para aradıkları yatak ve örtü arası, çekmeceler, gardırop içi gibi yerlerdeki eşyaları dağıtmayıp düzenli bırakarak, eve hırsız girdiğinin izini vermemeye çalıştıkları ortaya çıktı. Bir ev sahibinin aylar sonra, sakladığı altın ve parayı almak istediğinde yerinde olmadığını fark edince, olay günü polise şikayet olmadığı için ve belli bir zaman geçtiğinden dolayı apartman girişi ile hırsızların geçtikleri sokaklardaki iş yerlerine ait güvenlik kamerası kayıtlarından da görüntülerin silinmeleri üzerine, zanlıların kimlik tespiti yapılamayarak daha önceden yakalanamadıkları öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...