Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dehşet! Dövüldü, vuruldu, üzerinden taksi geçti

Düzenleyen:
Dehşet! Dövüldü, vuruldu, üzerinden taksi geçti

YAŞAM Haberleri

Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sıra düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi sonucu can verdi.

Antalya'nın Kepez İlçesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde saat 06.00 sıralarında, iki kişi tarafından darp edildikten sonra ensesinden vurulan 28 yaşındaki Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sıra düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi sonucu can verdi.

KAÇARAK KURTULMAYA ÇALIŞTI

Aydoğdu'nun cenazesi, araç krikoyla kaldırıldıktan sonra çıkarıldı. Zafer Mahallesi'nde tartıştığı kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından darp edilen Mehmet Aydoğdu, kaçmaya başladı. Yaklaşık 3 kilometre koşarak kaçan Aydoğdu, Yükseliş Mahallesi'ne kadar geldi. Burada yine peşindekiler tarafından darp edilen Mehmet Aydoğdu, yeniden kurtularak kaçmaya başladı.

ARKASINDAN ATEŞ AÇTILAR

Saldırganlar bu kez kaçan Aydoğdu'nun arkasından tabancayla 2 kez ateş etti. Ensesine isabet eden mermiyle yaralanan Mehmet Aydoğdu, Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde yere yığıldı.

ÜZERİNDEN TAKSİ GEÇTİ

Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Aydoğdu'nun üzerinden Mustafa Kahya idaresindeki 07 T 4372 plakalı taksi geçti. Bir şeyin üzerinden geçtiğini anlayan Kahya, geri manevra yaptı ancak başarılı olamadı. Otomobili durdurup altına baktığında bir kişi olduğunu gören Kahya, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

UZUN SÜRE KALP MASAJI YAPILDI AMA NAFİLE

Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri kriko yardımıyla otomobili kaldırarak Aydoğdu'yu çıkardı. Hazır bekleyen sağlık ekipleri, Mehmet Aydoğdu'ya yol ortasında uzun süre kalp masajı yaptı. Mehmet Aydoğdu müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay yerindeki incelemenin ardından Aydoğdu'nun cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

POLİS SALDIRGANLARI ARIYOR

Bir servis şoförü polise verdiği ifadesinde, Mehmet Aydoğdu'nun çocuk parkında 2 kişi tarafından dövüldüğüne tanık olduğunu söyledi. Adı açıklanmayan servis şoförü, iki kişinin Aydoğdu'yu feci şekilde dövdükten sonra beyaz bir otomobile binerek uzaklaştıklarını, kendisinin ise durumu 155'e bildirdiğini söyledi. Polis, Aydoğdu'nun ölümüne neden olan iki kişiyi arıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...