Jandarmadan göçmen kaçakçılarına operasyon

Jandarmadan göçmen kaçakçılarına operasyon

YAŞAM Haberleri

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığına yönelik Edirne ve İstanbul'da eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığına yönelik Edirne ve İstanbul'da eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, Edirne ve İstanbul'da 22 farklı adrese baskın yapıldı. Yapılan operasyonda İstanbul'da 8, Edirne ve ilçelerinde ise 12 olmak üzere toplam 20 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 16'sı çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 22 adet cep telefonu, 24 adet sim kart, 4 adet şişme bot, 8 adet bot şişirme pompası, 6 adet kürek, 2 adet bot yakıt bidonu, 6 bot motoru, 1 adet Browning marka seri numarası olmayan kuru sıkı tabanca, 1 adet dolu kapsül ve 1 adet otomatik yivsiz av tüfeği ele geçirildi.
GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI YAPANLARA SUÇÜSTÜ
Suç örgütünün takip edilen faaliyetleri sırasında temin ettikleri yasadışı göçmenleri, aracı ve organizatörleri vasıtasıyla Edirne; Meriç-İpsala, Uzunköprü, Enez ve Merkez ilçe bölgesinden Yunanistan'a göndermek isterken, 6 şüpheli yakalanarak sevk edildikleri mahkemelerce tutuklandı.
Operasyonda toplamda 16 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında 2 kişinin aramasına devam ediliyor. nbsp;EDİRNE - İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...