Karamollaoğlu: Herkes yanlış yapabilir

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Karamollaoğlu: Herkes yanlış yapabilir

GÜNDEM Haberleri  / AA

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Herkes yanlış yapabilir, iktidarın yanlışları da olabilir. Onları hırpalayarak değil doğru bildiğimiz noktaya ikaz ederek çekmemiz lazım. Muhalefetin de hırçınlaşmaması lazım." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Afganistan'ın Türkiye Büyükelçisi Amanullah Jayhoon'u parti genel merkezinde kabul etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, Türk siyasetinde gelinen noktayı nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine hem iktidarı hem de muhalefeti sağduyulu olmaya davet etti.

Ülkeye dışarıdan bir tehdit gelmesi halinde yapılacak ilk işin, iktidarın ve muhalefetin kucaklaşması olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Herkes yanlış yapabilir, iktidarın yanlışları da olabilir. Onları hırpalayarak değil doğru bildiğimiz noktaya ikaz ederek çekmemiz lazım. Muhalefetin de hırçınlaşmaması lazım. Onlarda da yanlış olur, yanlış olmasa, farklılıklar olmasa zaten siyasi partiler olmaz. O halde onların da sükunet içerisinde ama kararlılıkla elbette doğru bildiklerinin üzerinde durmaları gerekir.

Şu anda Türkiye her yönden kıskaca alınmak isteniyor. Terör çok açık, net, dış destekli. Bu az değil, 30 küsur senedir devam ediyor. Türkiye direndi ama şimdi bu canımızı iyice yakacak bir tarzda şehirlere kadar indi. Ekonomik yönden sıkıntıya doğru itiliyoruz. Aynı zamanda da dost olmamız gereken ülkelerle, çeşitli bahanelerle aramıza bir şeyler sokularak kavga etmeye başladık. Bunlardan, bu atmosferden de kurtulmamız gerekir."

Karamollaoğlu, Saadet Partisi olarak ne iktidar ne de muhalefete husumet beslemediklerini belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...