Böyle anlaşma görülmedi! 1 kuruş almayacak...

Düzenleyen:
Böyle anlaşma görülmedi! 1 kuruş almayacak...

SPOR Haberleri

Milliyet yazarı ve spor yorumcusu Atilla Gökçe, "Medipol Başakşehirli oyuncular sezon sonunda şampiyon olursa prim almayacak. Böyle bir anlaşmaları yok'' diye yazdı.

Milliyet'in duayen yazarı Atilla Gökçe, Spor Toto Süper Lig'de fırtına gibi esen ve liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir ile ilgili bilinmeyen bir detayı bugünkü yazısında gözler önüne serdi. Gökçe, Medipol Başakşehir'in şampiyon olması halinde prim almayacağını yazdı.

İşte yazıdaki o bölüm:

"Stratejik hedeflerinde şampiyonluk yoktur. Başka hedefleri de yazarak sözleşme düzenlemezler. Kısacası, bu ligin 10 haftadır bileği bükülemeyen lideri, sezon sonunda şampiyon olursa, ne teknik direktör, ne de futbolcular şampiyonluk primi alacak.

"HAK ETTİKLERİ PRİMİ VERİRİZ"

Bu hayret verici durumu Başkan Göksel Gümüşdağ, 'Biz alışılmış vaatler ve olasılıklar üzerinden ortaya göz kamaştırıcı primler koyarak sözleşme yapmıyoruz. Sezon sonunda herkesin gönlündeki unvan bize nasip olursa, elbette o gün arkadaşlarımızla oturur, hak ettikleri primi belirleriz. Şunu da söyleyeyim ki ne hocamız, ne de herhangi bir futbolcumuz, bugüne kadar bize prim sözcüğüyle başlayan bir konu getirdi' açıklamasıyla anlatıyor.

Galibiyet primi 10 bin TL, beraberlik 5 bin TL ama İstanbul beraberliğine prim yok!"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...