Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koç: Altay'ın seri üretiminde görev almaya hazırız

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Koç: Altay'ın seri üretiminde görev almaya hazırız

Ekonomi Haberleri  / AA

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Koç, "Milli ana muharebe tankı Altay'ın seri üretiminde görev almaya hazırız"

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç,  bu yıl Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından 3'üncü kez gerçekleştirilen savunma sanayi ve iş geliştirme platformu High Tech Port by MÜSİAD'daki Otokar standında, Türkiye'nin yurt dışı ve yurt içi pek çok çalkantıya rağmen ekonomik performansıyla dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almayı sürdürdüğünü kaydetti.

Koç, Türkiye'de sanayinin gelişimine milli savunma projelerinin önemli katkı sağladığını ifade etti.

"30 bine yakın aracımız 30'a yakın ülkenin ordusunda hizmet veriyor"

Ali Koç, Otokar'ın ana yüklenicisi olduğu milli ana muharebe tankı Altay'ın seri üretiminde görev almaya hazır olduklarını söyledi.

Bu görev için yetişmiş insan kaynakları ve deneyimleriyle ülke için en iyiyi sunmaya hazır olduklarını vurgulayan Koç, 29 yıldır Otokar ile savunma sanayisinin gelişimine ivme kazandıran önemli projelere imza attıklarını anımsattı.

Koç, "30 bine yakın askeri aracımız bugün başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere 30'a yakın dost ve müttefik ülkenin ordusunda ve Birleşmiş Milletler görev birimlerinde dünyanın çeşitli bölgelerinde hizmet veriyor." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...