FETÖ'nün emniyet imamları gözaltında

Düzenleyen:
FETÖ'nün emniyet imamları gözaltında

GÜNDEM Haberleri

Yalova’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Yalova merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Yalova, İstanbul, Adıyaman, Bayburt, Bursa ve Kocaeli’nde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Eş zamanlı yapılan operasyonda, FETÖ’nün Yalova Emniyeti’nden sorumlu oldukları iddia edilen 2 öğretmen, 2 komiser yardımcısı ve 13 polis memuru yakalanarak gözaltına alındı. FETÖ’nün polis yapılandırmasına yönelik operasyon ile gözaltına alınan kişilerin, emniyet müdürlüklerinde ifadeleri alınıyor.Gözaltındaki 17 şüpheliden 5’inin haberleşmede  ‘ByLock’ kullandıkları ileri sürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...