Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuzey Ege'de fırtına

Düzenleyen:
Kuzey Ege'de fırtına

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'de saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle feribot seferleri yapılamazken, balıkçılar denize açılamadı, bazı ağaçlar devrildi

Kuzey Ege'de 2 gündür devam eden fırtına hayatı  olumsuz etkiliyor. Alınan bilgiye göre, saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan  fırtına nedeniyle, 2 gündür Kabatepe-Gökçeada, Gökçeada-Kabatepe, Geyikli-Bozcaada ile bozcaada-Geyikli hatlarında feribot seferleri yapılamıyor. Bugün gerçekleşmesi planlanan seferler fırtına nedeniyle yeniden iptal  edilince, Gökçeada ve Bozcaada'dan Çanakkale'ye ulaşmak için bekleyen çok sayıda  vatandaş da evlerine döndü. 

Bu arada, merkeze bağlı Çınarlı köyünde bir evin bahçesindeki iğde ile  aynı bölgedeki bir çam ağacı fırtına nedeniyle devrildi. Yaklaşık 15 metre  yüksekliğindeki iğde ağacı kök kısmından kırılarak yola devrildi. Evin sahibi Hasan Kaptan, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın  yaşandığı sırada evde olduğunu söyledi.Gürültüyü duyarak dışarıya çıktığını belirten Kaptan, "Ben ağacın  nasıl devrildiğini göremedim. Şiddetli bir rüzgar, fırtına vardı. Ağaç 10 yaşında  bir iğde ağacıydı. Üzüldük tabi ama doğal bir neden bu. Normalde çevrede arabalar  olurdu, şans hiçbir şey, kimse yoktu. Kimse zarar görmemiş. Hepimize geçmiş  olsun." dedi. Hasan Kaptan, sokağı kapatan ağacı keserek yol kenarına  kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...