Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Çavuşoğlu’nun yoğun telefon diplomasisi

Düzenleyen:
Bakan Çavuşoğlu’nun yoğun telefon diplomasisi

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnan Dışişleri Bakanı Gibran Bassil ve Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Lübnan Dışişleri Bakanı Bassil ve Fransa Dışişleri Bakanı Ayrault ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Lübnan Dışişleri Bakanı Bassil’in talebiyle gerçekleştirilen görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı. Bakan Çavuşoğlu görüşmede, Lübnan’daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden dolayı tebriklerini de iletti.

Fransa Dışişleri Bakanı Ayrault’un talebiyle gerçekleşen görüşmede ise Rakka’ya yönelik operasyon ve Halep’teki durum başta olmak üzere Suriye’ye ilişkin güncel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...