Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milletvekili Enç: 'Lütfen dikkat edin'

Düzenleyen:
Milletvekili Enç: 'Lütfen dikkat edin'

GÜNDEM Haberleri

Antalya’da bir toplantıda, bazı HDP’li milletvekillerinin tutuklanmasını değerlendiren AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “İçeriye alınmaları ile ilgili bir takım provokatif eylemler olabilir. Bunlara da lütfen dikkat edin. Biz vatanın bütünlüğünden yanayız. Kim bu ülkenin karşısındaysa, kim vatan hainliği yapıyorsa, cezasının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Serik İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıda Muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve sorunları gündeme alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, AK Parti olarak sahada olmaya gayret ettiklerini ifade etti. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise, “İlçemizin tapu sorunu başta olmak üzere, 22A kadastro çalışmaları gibi birçok alanda çalışmaya devam ediyoruz. Yakında sıcak asfalt tesisimizi de devreye sokacağız. Ayrıca muhtarlarımızla bir kampta bir araya gelerek planlamamıza ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

“İçeriye alınmaları ile ilgili bir takım provokatif eylemler olabilir” 

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise Serik'in büyük bir ilçe olma yolunda ilerlediğini söyledi. Köylerin mahalleye dönüştüğünü kaydeden Enç, "Elbette sorunları da var. Her şey dört dörtlük değil, güllük gülistanlık değil. Hükümet olarak, belediye olarak ve AK Parti olarak, sorunlarınızı çözmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Bazı HDP'li milletvekillerinin gözaltına alınmasını da değerlendiren Enç, "İçeriye alınmaları ile ilgili bir takım provokatif eylemler olabilir. Bunlara da lütfen dikkat edin. Biz vatanın bütünlüğünden yanayız. Bunu hep söyledik, söylüyoruz da. Ama kim bu ülkenin karşısındaysa, kim vatan hainliği yapıyorsa, cezasının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi. 

Toplantının diğer bölümünde, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri ile birlikte ilçenin elektrikle ilgili sorunları masaya yatırıldı. Milletvekili Gökçen Enç, Serik’te elektrikle ilgili yapılacak yatırımların takipçisi olacağını ifade etti. Toplantıda, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Dirican, Büyükşehir Koordinatörü Ramazan Etli, meclis üyeleri, muhtarlar, Tapu Müdürü Emine Saçak, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Doğu Bölge Müdürü Yunus Başarı ve Serik Müdürü Hasan Polat da hazır bulundu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...