Sow: Galatasaray'ı geçeceğiz

Sow: Galatasaray'ı geçeceğiz

SPOR Haberleri

Manchester United'a attığı röveşata golüyle, Avrupa Ligi'nde haftanın futbolcusu seçilen Fenerbahçeli Sow, Galatasaray derbisi öncesi Lig TV'nin sorularını yanıtladı.

Golcü futbolcu derbi beklentisinin galibiyet olduğunu belirtip, "G.Saray maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. Benim de o maçtan beklentim galibiyet olacak. Yıllardır bizi sahamızda yenemiyorlar. O maçı kazanarak Galatasaray'ı puan tablosunda geçmek istiyoruz'' dedi. (G.Saray 20, F.Bahçe 18 puanda)

ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK ÖZLEDİM
F.Bahçe'de hiç bir şeyin değişmediğine vurgu yapan Sow, "Burada her şey aynı. Nasıl bıraktıysam öyle buldum. Sezona çok iyi başlamadık ama sonradan toparlandık. Fenerbahçe'de şampiyon olmayı çok özledim. Başımızda ne yaptığını bilen bir teknik adam var. Hepimiz başarıya nasıl ulaşmamız gerektiğini biliyoruz. Avrupa'da da iyi işler yapmak istiyoruz. Sezon sonunda ne olacağını hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu.

TARİHİ BİR GOL ATTIM
Moussa Sow, Avrupa'nın ayakta alkışladığı röveşatası için şunları söyledi: "Manchester United galibiyeti Fenerbahçe tarihinde yer alacak önemli bir zafer oldu. Ben de bu zaferde tarihi bir gol attım."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...