Fabrika ayarı

Düzenleyen:
Fabrika ayarı

SPOR Haberleri

İstikrar yok, karmaşa ve problem çok! Son İzlanda maçının 11’inden sadece 3 ismin yeri belli

Kimisi “istikrar” sever, kimisi “değişim.” Türkiye olarak biz futbolda istikrarı pek sevmez, değişimden yana taraf oluruz. Bu Milli Takım’da da böyledir, büyükler bazında da… Ligimizde 10 hafta geride kaldı, 5 hoca değişti mesela. Ve gelelim A Milli Takım’daki sıcak olaya… Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası yoluna çıkarken “kişisel değil ilkesel mesele” sebebiyle bazı kararlar almış vitrindeki yıldızlarımızı kadroya çağırmamıştı. Grupta 3 maçta 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık. Ve ilkesel mesele bir anda milli mesele oldu ve hâlâ net olarak bilmediğimiz sebeplerden kadroya alınmayan Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül yeniden davet edildi. 
Yeni sayfa açalım
Yeniden barışın sağlanması ve olayların (şimdilik) son bulması tabii ki güzel ancak kadro konusunda gerek zorunlu gerekse tercihe dayalı eskiye dönüş olacak. Mesela 2-0 yenildiğimiz İzlanda maçının 11’inde tam 8 değişiklik söz konusu. Kaleci Volkan Babacan, Mehmet Topal (kaptandı) ve Hakan Çalhanoğlu dışındaki isimlerin bazıları sakat bazıları ise Arda Turan ve diğerlerinin dönmesi vesilesiyle kulübeye geçecek. Yıl 2016. Hedef 2018. Ancak bizim yeni yapılanma adı altında çıktığımız yolda hâlâ dengemiz de yok ayarımız da. Bir “dargın” bir “barışık” ve her zaman “karışık” olarak yol almaya devam ediyoruz. Her ne olursa olsun diyelim ve Kosova’yı geçelim, kendimize gelelim ve yırtmamak, karalamamak üzere yeni kırmızı-beyaz bir sayfa açalım.

MUHTEMEL KOSOVA 11’İ

∂ Volkan Babacan
∂ Gökhan Gönül
∂ Mehmet Topal
∂ Yalçın Ayhan
∂ Hasan Ali Kaldırım
∂ Tolga Ciğerci
∂ Selçuk İnan
∂ Oğuzhan Özyakup
∂ Hakan Çalhanoğlu
∂ Arda Turan
∂ Burak Yılmaz

İZLANDA 11’İ SON DURUMU

∂ Volkan Babacan     Garanti
∂ Şener Özbayraklı     Belirsiz
∂ Ömer Toprak     Kadroda yok (sakat)
∂ Caner Erkin     Kadroda yok (sakat)
∂ Kaan Ayhan     Belirsiz
∂ Yasin Öztekin     Kadroda yok
∂ Hakan Çalhanoğlu     Garanti
∂ Mehmet Topal     Garanti
∂ Ozan Tufan     Kadroda yok (sakat)
∂ Volkan Şen     Sakatlığı var
∂ Emre Mor     Cezalı

Fabrika ayarı

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI
EURO2016’da yaşanan prim krizinin Milli Takım’daki yansıması Çek Cumhuriyeti maçı öncesi verilen toplu fotoğrafta kendini göstermişti. Arda Turan o fotoğrafa girmekte isteksiz davranmış ve takımın en arkasında adeta kendini gizlemişti. Dünkü toplu fotoğrafta da bu defa Fatih Terim benzer tavır içindeydi. Hocanın bu davranışı sosyal medyada Arda’ya mesaj olarak değerlendirildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...