Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Darüşşafaka Doğuş, Brose Bamberg'i konuk ediyor

Düzenleyen:
Darüşşafaka Doğuş, Brose Bamberg'i konuk ediyor

SPOR Haberleri

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 6. hafta karşılaşmasında bugün Alman ekibi Brose Bamberg'i kendi evinde konuk edecek.

Volkswagen Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşma LigTV 3'ten canlı yayınlanacak.
Geride kalan 5 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi alan Darüşşafaka Doğuş, henüz kendi sahasında rakiplerini mağlup etme başarısı gösteremedi. Deplasmanda oynadığı 3 maçı da kazanan yeşil-siyahlılar, Volkswagen Arena'da EA7 Empori Armani Milan ile Anadolu Efes'e kaybetti. Alman ekibinin ise ligde 2 galibiyeti ve 3 yenilgisi bulunuyor.
Bu iki takım tarihlerinde Avrupa kupalarında üçüncü kez karşılaşacak. Geçen sezon da Avrupa Ligi'nde birbirlerine rakip olan ve normal sezonda karşılaşan iki takımın maçlarında galip gelen taraf Brose Bamberg oldu. Rakibine karşı iki maçı da kaybeden yeşil-siyahlılar, Alman ekibini ilk kez yenmek için mücadele edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...