F.Bahçe'de Lens şoku

Düzenleyen:
F.Bahçe'de Lens şoku

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de ortaya koyduğu başarılı performans sonucu Hollanda Milli Takımına davet edilen Jeremain Lens, ülkesinin Belçika ile oynadığı hazırlık maçında 65'inci dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan ve 38'inci dakikada Hollanda'ya penaltı kazandıran Lens, 65'inci dakikada arka adalesini tuttuğu için teknik direktör Dany Blind tarafından oyundan alındı. 

1-1 berabere biten hazırlık karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hollanda Teknik Direktörü Blind, Jeremain Lens'in 13 Kasım pazar günü oynanacak Lüksemburg maçında forma giyemeyeceğini söyledi.

SNEİJDER 125'İNCİ MAÇINA ÇIKTI

Öte yandan Hollanda Milli Takımının kaptanı olarak Belçika maçında sahaya çıkan Galatasaraylı Wesley Sneijder, ülkesi adına 125'inci maçına çıktı. 130 maç ile Hollanda Milli Takım formasını en çok giyen isim olan efsane file bekçisi Van der Sar'dan sonra milli takım formasını en çok giyen isim olan Sneijder'e 125'inci maç anısına bir ödül de verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...