Fatih Terim'in istifası cebinde

Fatih Terim'in istifası cebinde

SPOR Haberleri

G.Saray'da Başkan Ünal Aysal'ın seçim kararından rahatsız olan Teknik Direktör Fatih Terim'in ciddi biçimde görevden ayrılabileceği konuşuluyor.

DÜN GECE İSTANBUL'A GELDİ
G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in, Başkan Ünal Aysal'ın aldığı olağanüstü kongre kararına son derece üzüldüğü ve görevi bırakabileceği ileri sürüldü. Seçim kararının, kendisine yakın olan yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ı devre dışı bırakmak için alındığı şeklindeki dedikodulardan rahatsız olan tecrübeli çalıştırıcı dün gece İstanbul'a geldi. Hocanın Başkan Aysal ve bazı yöneticilerle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Olağanüstü kongre kararının hemen ardından Bodrum'daki yazlığına tatile giden Terim'in gelişmelerden hayli rahatsız olduğu biliniyordu. Fatih hocanın Aysal'ın yeni listesini merakla beklediği ifade edildi.
KRİTİK BİR GÖRÜŞME OLACAK
Fatih Terim'in, Başkan Ünal Aysal'la bir görüşme yaparak, gelecekle ilgili fikir alışverişinde bulunacağı sızan bilgiler arasında. Transferde izlenecek yol haritasının yanı sıra Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Celal Gürcan'a yeni listede yer verip vermeyeceğini Başkan Aysal'a sormayı amaçlayan tecrübeli teknik adamın, yeni sezonda çalışacağı muhtemel yöneticileri de öğrenmek istediği belirtildi. 2 sezon önce 3. defa göreve gelen ve uzun vadeli planlamalar yapan Fatih Terim'in, Başkan Aysal'la yapacağı görüşmenin neticesinde istifa kararı alabileceği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...