Darıca'da 3.5 metrelik köpekbalığı yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Darıca'da 3.5 metrelik köpekbalığı yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde balıkçı Ahmet Barış'ın 80 metre derinliğe attığı ağa 3.5 metre uzunluğunda köpek balığı takıldı. Ahmet Barış'ın tezgahında sergilediği köpek balığı görenlerin ilgisini çekti.

Darıca'da balıkçılık yapan Ahmet Barış denize açılırken ağlarını bıraktı. Yaklaşık 80 metre derinlikten çekilen ağlara köpek balığı takıldığı görüldü. Köpek balığı tekneye alınarak kıyıya çıkarıldı. Ahmet Barış, Darıca Çınaraltı Mevkii'nde 200 kilo ağırlığında, 3.5 metre uzunluğundaki köpek balığını tezgahında sergilerken, çevredekiler bunu ilgiyle inceledi. Ahmet Barış ilk defa bu büyüklükte bir köpek balığı yakaladığını belirterek, şöyle dedi:
"80 metre açıkta ağlarım birden gerildi. Çekip, durdum ancak bir türlü toplayamadım. Sonra ağları çektiğimde bu köpekbalığını gördüm. 3.5 metrelik köpekbalığını tezgahımızın bulunduğu yere getirdik. İşin ilginç tarafı, bu köpekbalığının Marmara Denizi'nde bulunması. Yıllardır bu denizde balıkçılık yapıyorum ama ilk defa böyle bir olay başıma geldi."

Darıca'da 3.5 metrelik köpekbalığı yakalandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...