Bucaspor 3'te 3'ü kaçırdı...

Düzenleyen:
Bucaspor 3'te 3'ü kaçırdı...

SPOR Haberleri

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta dün kendi evinde Amed Sportif'e 3-0 mağlup olan Bucaspor, bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamadı.

Hacettepespor ve Kahramanmaraşspor'u yendikten sonra Amed Sportif'e mağlup olan Bucaspor bu sezon ilk kez 3'te 3 yapma fırsatını kaçırdı. 
Bucaspor'un başındaki 3'üncü sınavında mağlubiyetle tanışan Teknik Direktör Fatih Uygun, bu maçtaki oyuncu tercihleri yüzünden zaman zaman tribünlerden tepki gördü.
Sol bek Emre Özkan'ın cezasının sürdüğü Bucaspor'da tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevkedilen stoper Veli, 1 maç men cezası alması halinde, Amed Sportif karşısında oynamadığı için cezasını tamamlamış olacak ve pazar günü Konya Anadolu Selçukspor deplasmanında forma giyecek. Veli'nin, geçen hafta Kahramanmaraş'ta maç sonunda takım arkadaşı Mehmet İncebacak'a sinirlenip, soyunma odalarına giden körüğe tekme attığı ve kramponunun körüğü yırtması nedeniyle Disiplin'e sevk edildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...