Beşiktaş'tan alt yapı destekli antrenman

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan alt yapı destekli antrenman

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Adanaspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idman 1.5 saate yakın sürdü.

Sakat ve Milli takımlarda olan oyuncuların fazlalığı sebebi ile U-21 takımı oyuncularından Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes Durmuş, Sedat Şahintürk, Sezer Yıldırım ve Oğuzhan Aydoğan takımla birlikte antrenmanda yer aldılar. 

Serbest yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başlayan idman, pas çalışması ve 5'e 2 ile devam etti.Antrenman,dar alanda kontrollü pas, minik kale maç ve yarım sahada çabuk oyunun yer aldığı taktik çalışmalar sonrası, şut çalışması ile sona erdi.

Tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca, Caner Erkin ile milli takımlarda olan Dusko Tosic, Ricardo Quaresma, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup antrenmana katılmadı.

Beşiktaş, hazırlıklarına akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...