Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder ve Lens'in maçında korkunç olay!

Düzenleyen:
Sneijder ve Lens'in maçında korkunç olay!

SPOR Haberleri

Wesley Sneijder ve Lens'in de formasını giydiği Hollanda - Belçika maçında talihsiz olaylar peş peşe yaşandı.

Karşılaşmanın 25. dakikasında Hollandalı forvet Janssen ile Belçika kalecisi Mignolet hava topunda çarpıştı. Çarpışma sonrası oyundan alınan Janssen, 20 dakika boyunca hafıza kaybı yaşadı.

Hollanda'nın Belçika'yı ağırladığı maç, skordan çok sakatlıklar ile gündem oldu. Maçın 25. dakikasında Hollandalı forvet Vincent Janssen ve Belçika kalecisi Simon Mignolet hava topu mücadelesinde çarpıştılar. Yere sert bir şekilde düşen Hollandalı golcü, bir süre yerden kalkamadı.

Ardından yerini Bas Dost'a bırakan Janssen'in geçici hafıza kaybı yaşadığı öğrenildi. 20 dakika boyunca hafıza kaybı yaşayan ve hiçbir şey hatırlamayan Janssen korkuturken, Hollanda teknik direktörü Danny Blind, ''Vincent Janssen çok zor bir an yaşadı. Doktorla konuştuğumda bana 20 dakika hafızasını kaybettiğini söyledi. Ne yaşandığını bilmiyordu. Onun için çok dikkatli olmalıyız'' dedi.

İngiltere Premier Lig'de Tottenham forması giyen Vincent Janssen, bu sezon Tottenham formasıyla 17 maçta 3 gol kaydetti. Janssen, geçen sezonu AZ Alkmaar formasıyla Hollanda Ligi gol kralı olarak kapatmıştı. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...