Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Geri dönen 4 yıldız için sürpriz karar

Düzenleyen:
Geri dönen 4 yıldız için sürpriz karar

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 3 maç sonra yeniden Milli Takım’a çağırdığı Arda, Burak, Selçuk ve Gökhan Gönül’e Kosova maçında ilk 11’de görev vereceği ileri sürüldü.

Tecrübeli teknik adam, bu isimleri idmanlarda as takımda oynatarak sinyali verdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3 maç sonra yeniden çağırdığı Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’ü, Kosova karşısında ilk 11’de sahaya sürecek. Antalya’da basına açık yapılan iki idmanda Terim, dört yıldıza as kadroda yer verdi.

Euro 2016’da başlayan kriz sonrası 3 maç A Milli Takım’dan ayrı kalan Arda Turan neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti. Arda, idmanın başında Oğuzhan Özyakup ile şakalaşıp, takıma pozitif bir enerji yaydı.

 YANLARINA GİDİP UYARDI

Diğer yandan Kosova hazırlıkları çerçevesinde yapılan taktik idmanda Fatih Terim, Arda, Burak, Selçuk ve Gökhan’a uyarılarda bulundu. Bir pozisyonda Arda ve Burak’ın yanına giden Terim, neler yapmaları gerektiğini tek tek anlattı. İdman sırasında Terim, oyunculara şu şekilde seslendi: “Arda ve Burak.. Merkezden istiyorum; illa merkez”; “Evet Arda ver, al”; “Kademe Selçuk, kademe!” ve “Gökhan doğru yaptı. Bravo!” “Burak geldi, hadi daha hızlı!”...

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...