Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podyumdan teröre hayır

Düzenleyen:
Podyumdan teröre hayır

MAGAZİN Haberleri

Cemal Reşit Rey konser salonunda, Erzurum Erenleri ödülleri gecesinde düzenlenen “Teröre Hayır” defilesinde eski mankenler yanında sevilen oyuncular podyumda boy gösterdi.

Cemal Reşit Rey konser salonunda, Erzurum Erenleri ödülleri gecesinde düzenlenen “Teröre Hayır” defilesinde eski mankenler yanında sevilen oyuncular podyumda boy gösterdi. Yeşim Erbek defilesinin koreografisini eski mankenlerimizden Yusuf Azuz yaparken, ünlü oyuncu Derya Şen’ de podyumda boy gösterdi. Tasarımcı Yeşim Erbek ile 7’den 70’e teröre hayır başlığı altında ilk kez düzenlenen defile izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Sevilen oyuncu Derya Şen “Mevzu vatanım ve akan kansa tepki için ön safta yer alırım. Bu tip organizasyonların çoğalmasını canı gönülden isterim, ünlü isimlerinde kafalarını kumdan çıkarıp bu tip organizasyonlarla öne çıkmaları da en büyük isteğim” dedi. Elif isimli dizi filmde Tülay karakteriyle dikkatleri üzerinde toplayan başarılı oyuncu, setten arta kalan zamanlarında sosyal sorumluluk projelerinde ön saflarda yer almasıyla da dikkat çekiyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...