Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Reyhanlı'da şehit sayısı 52 oldu

/ Kaynak: CHA
Reyhanlı'da şehit sayısı 52 oldu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs Cumartesi günü meydana gelen iki ayrı patlamada yaşamını yitirenlerin sayısı 52 oldu.

nbsp;Reyhanlı'da meydana gelen bobbalı saldırıda İlk patlamanın meydana geldiği Reyhanlı Belediyesi'nin yanında berber dükkanı bulunan 55 yaşındaki Mustafa Kuday, tedavi gördüğü Adana'da hayatını kaybetti. Mustafa Kuday'ın vefatı ile Reyhanlı'daki patlamada yaşamını yitirenlerin sayısı 52 oldu. nbsp; Mustafa Kuday'ın 3 kız ve 3 erkek olmak üzere 6 çocuk ve torun sahibi olduğu öğrenildi. Kuday'ın cenazesi Adana'da yapılacak otopsinin ardından Reyhanlı Değirmenkarşı Mahallesi'ndeki evine getirilerek, Altınözü ilçesine bağlı Mayadalı köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecek. Bu arada olayda yaralananlardan durumu ciddi olan 14 kişinin Hatay ve çevre illerdeki hastanelerde, 212 kişinin ise evlerinde tedavisine devam ediliyor. Reyhanlı saldırısı sonrası başlatılan imar ve onarım çalışmaları ise devam ediyor..

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...