Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derbide rekor seyirci bekleniyor

Düzenleyen:
Derbide rekor seyirci bekleniyor

SPOR Haberleri

Bu sezon Ülker Stadyumunda oynanan maçlarda taraftarından istediği desteği göremeyen Fenerbahçe, Süper Lig’in 11. haftasındaki Galatasaray derbisinde bu sezonun seyirci rekorunu kırabilir.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, 20 Kasım Pazar günü saat 20.00’de Ülker Stadyumu’nda ezeli rakibi ebedi dostu Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın biletlerini sarı-lacivertli kulüp 7 Kasım Pazartesi günü satışa çıkardı. Fenerbahçe Kart sahipleri ile Fenercell abonelerinin 9 ve 10 Kasım’da genel satışın ise 11 Kasım Cuma günü çıkacağı bildirilmişti.

Fenerbahçe, 2016-2017 sezonunda Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmalarda beklenen taraftar sayısına ulaşmadı ve boş tribünlere oynadı. Sarı-lacivertler, bu sezon Süper Lig’de 5, UEFA Avrupa Ligi’nde 3 ve UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme Turu’nda 1 maç olmak üzere toplam 9 kez taraftarlarının önünde oynadı.

EN ÇOK MANCHESTER UNITED MAÇINDA

Taraftarlarından beklediği ilgiyi göremeyen Fenerbahçe, bu sezon en kalabalık seyirci sayısına İngiliz devi Manchester United ile UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda oynanan karşılaşmada ulaştı. Bu maçtan 2-1 galip ayrılan Fenerbahçe’yi statta izlemeye gelen 35 bin 378 kişi vardı.

3 GÜNDE 16 BİN SATILDI

Galatasaray karşılaşmasının biletlerinin satışa çıkmasının ardından Fenerbahçe, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 7 Kasım Pazartesi çıkan biletlerden 16 bin 953 kişinin satın aldığını bildirdi. Sarı-lacivertli taraftarların, takımını Kadıköy’de oynanacak Galatasaray karşılaşmasında yalnız bırakmayacağı gözükürken, aynı zamanda bu sezonun taraftar rekorunun kırılması bekleniyor.

Bu sezon İstanbul Valiliği’nin aldığı karar sonucunda 3 büyükler arasındaki deplasman yasağı kalkmıştı. Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak derbi maçında sarı-kırmızılı taraftarlar da Kadıköy’de takımlarını destekleyecek.

Fenerbahçe’nin bu sezon Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmalar ve seyirci sayıları şöyle:

SÜPER LİG

Fenerbahçe - Kayserispor: 13 bin

Fenerbahçe - Bursaspor: 16 bin

Fenerbahçe - Gaziantepspor: 17 bin

Fenerbahçe - Alanyaspor: 12 bin

Fenerbahçe - Karabükspor: 10 bin

...

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Fenerbahçe - Monaco: 15 bin

...

UEFA AVRUPA LİGİ

Fenerbahçe - Grasshoppers: 14 bin

Fenerbahçe - Feyenoord: 19 bin

Fenerbahçe - Manchester United: 35 bin

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...