PKK'lı teröristlerin aracını patlattığı adamdan haber yok

Düzenleyen:
PKK'lı teröristlerin aracını patlattığı adamdan haber yok

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'nin Hozat ilçesinde, 2 ay önce PKK'lı teröristler tarafından aracı patlatılan adamdan haber alınamıyor.

Mehdin Kayalıalp, geçen 9 Eylül günü bir arkadaşı ile Yenibaş Karakolunda görüşmek için yola çıktı. Bu esnada yolu kesen PKK'lılar Kayalıalp'ın sürdüğü otomobili durdurup, bomba ile patlattı. Teröristler daha sonra olay yerinden kaçtı. Güvenlik güçleri tarafından teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonda, yanan araç içerisinde ceset bulundu. Yapılan inceleme sonucu cesedin Ramaza Mağra'ya ait olduğu belirlendi. Bu olayın yaşandı günden beri Kayalıalp'ten bir haber alınamadı.
 

"ÖLÜ YA DA CANLI BİZE VERİLSİN"
Babasını bulmak için, yaşadığı yurt dışından Tunceli'ye gelen İsa Kayalıalp, İnsan Hakları Derneği (İHD) Tunceli Şubesine başvurdu. Babasının ölü ya da canlı olduğunu bilmediklerini belirten İsa Kayalıalp, "Babam 2 ay önce bir karakola giderken araçları bomba ile patlatıldı. Araçta bir kişi vardı. Ramazan Mağra öldü, babamın PKK'lılar tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Ama hiçbir haber alamıyoruz. Kimse bize bir şey söylemiyor. Babam ölü, ya da canlı bize verilsin. Tarifi imkansız acılar çekiyoruz" diyerek gözyaşı döktü.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...