Gaziantep'te DAEŞ operasyonu, 14 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Gaziantep'te DAEŞ operasyonu, 14 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 12'si yabancı uyruklu, 14 kişi tutuklandı.

Gaziantep'te, geçen 16 Ekim'de 3 polisin şehit olduğu patlamaların ardından terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 22 şüphelinin emniyetteki sorguları tamamlandı. Adliyeye sevk edilen ve aralarında örgütün hücre evi sorumlusu Mehmet Kadir Cabael'in eşi Fadile Cabael ile üzerine bağlanmış bombayla yakalanan Abdurrahman Al-Najjar'ın da bulunduğu 22 şüpheliden 1'i savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Abdurrahman Al-Najjar ile Fadile Cabael'in de aralarında bulunduğu 12'si yabancı uyruklu, 14 kişi tutuklandı, 7'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. DAEŞ'e yönelik operasyonlarda daha önce 19 kişi gözaltına alınmış, 10'u tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...