Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4. Antakya Uluslararası Film Festivali onur ödüllerinin sahipleri belli oldu

Düzenleyen:
4. Antakya Uluslararası Film Festivali onur ödüllerinin sahipleri belli oldu

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Bu yıl 23-29 Kasım tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleşecek olan Mehmet Oflazoğlu ve Eylül Gözde Toprak direktörlüğünde devam eden 4. Antakya Uluslararası Film Festivali’nde verilecek olan onur ve emek ödüllerinin sahipleri belli oldu.

4. Antakya Uluslararası Film Festivali’nde onur ödülü sinema ve yazın dünyasına katkıları olan, oyuncu Şerif Sezer, Arzu Okay, Salih Güney ve yapımcı Arif Keskiner festivalin açılış gecesi olan 23 Kasım’da onur ödüllerini alacak. Aynı gecede emek ödülü duayen sinema yazarı Agah Özgüç’e takdim edilirken, Orontes ödülü de bugüne kadar 23 öyküsü sinemaya aktarılan Mersinli yazar Osman Şahin'e verilecek.Festivalde, bu yıl hayatını kaybeden sinema sanatçısı Tarık Akan anısına rol aldığı son film Deli Deli Olma gösterilecek. Filmde Tarık Akan’la birlikte rol alan Şerif Sezer onur ödülü alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...