A Milli Takım'da kaptan belirsizliği

A Milli Takım'da kaptan belirsizliği

SPOR Haberleri

EURO 2016'daki krizin ardından Arda Turan'ın tekrar A Milli Takım'a çağrılmasıyla Kosova maçında kimin kaptan olacağı merak konusu oldu.

Arda Turan'ın milli takıma dönmesinin ardından Kosova maçına kaptan olarak kimin çıkacağı merak konusu... Onun yokluğunda 3 maçta sahaya kaptan olarak çıkan Mehmet Topal mı yoksa "Bu takımın kaptanı benim" diyen Arda Turan mı?

Milli Takım'da yaşanan kriz şimdilik sona ermiş gözüküyor. Her ne kadar daha önce kadroya çağrılmayan oyuncular ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesi yapılan idmanlarda eskisi gibi sıcak görüntüler vermese de şu anda herkes Kosova ile oynanacak maçta, Dünya Kupası Eleme Grubu'ndaki ilk galibiyetin alınması için çabalıyor.

Ancak bu maç öncesi akıllarda bir de soru işareti var. O da yaşanan krizle birlikte Avrupa Şampiyonası'ndan sonra 3 maç (Hırvatistan, Ukryana, İzlanda) aday kadroya dahil edilmeyen Arda Turan sahaya kaptan olarak çıkacak mı?

Zira Arda'nın yokluğunda Milli Takım'da sahaya kaptan olarak Mehmet Topal çıkıyordu.

Kosova maçı öncesi merakla cevabı beklenen sorulardan biri de bu... Acaba Fatih Terim, Dünya Kupası Eleme Grupları'na başlandığı gibi kaptanlığı Mehmet Topal'a mı verecek yoksa kadroya çağrılmadığı dönemde dahi "Milli Takım'ın kaptanı benim" diyen Arda Turan pazubendi tekrar koluna geçirecek mi? 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...