Fernandes geri dönmek istiyor

Fernandes geri dönmek istiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Basın sözcüsü Metin Albayrak, yönetim olarak Beşiktaş'ta uzun dönemdir yapılamayanları kısa dönemde yaptıklarını belirterek, "Uyuyan devi uyandırdık" dedi.

Albayrak'ın diğer açıklamalarından satır başları şöyle: ¦ UEFA üst düzey lisans yetkilileri Vodafone Arena'ya hayran kaldı. Bu statta bizi zor yenerler. ¦ Bu sezonun en iyi iki transferi Tosic ve Tolgay. ¦ Başarımızın sırrı hocamızın formayı adil dağıtması. Kıskançlık olmuyor. Öyle olunca da herkes, 'Necip'in, Metin'in Hüseyin'in hakkı' diyor. ¦ Beşiktaş ile Şenol Güneş isimleri yan yana iyi oturdu. Hocamızla uzun vadeli çalışmayı planlıyoruz. ¦ Quaresma'nın ikinci döneminde böyle bir performans sergileyeceğini beklemiyordum. ¦ Fernandes de 'Geleyim, geleyim' diyor. Bizden ayrılan oyuncuların performansı ortada. ¦ Avrupa'da ilk 10 içinde olmak istiyoruz.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...