Quaresma'dan samimi açıklamalar

Quaresma'dan samimi açıklamalar

SPOR Haberleri

Quaresma, “Takımıma yardım edemezsem kariyerimi noktalarım. Birileri ya da bir şeyler tarafından dışarıya sürüklenmeyeceğim” dedi

Portekiz'de ülke basınına konuşan 33 yaşındaki futbolcu, emekliliği ile ilgili, "Takımıma yardım edecek gücüm olduğu sürece oynarım. Öteki türlü olursa bırakırım. Birileri ya da bir şeyler tarafından dışarıya sürüklenmeyeceğim" değerlendirmesinde bulundu. Hayallerinin tamamına ulaştığını belirten Quaresma, "Ben artık 'tamamlanmış' bir adamım" dedi. Q7, futbolu Ronaldo ile birlikte bırakmak isteyip istemeyeceği sorusuna ise 50 yaşında mı bırakacağız? Bu biraz zor" cevabını verdi.

7
Bu sezon 2 gol atıp 5 de asist yapan Quaresma, 6 gole katkı sağladı. Portekizli yıldız bu performansıyla Beşiktaş'ta Cenk'in (8) ardından skora en fazla etki eden ikinci isim oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...