Trump’ın Türk mobilyacısı: İşlerimizi büyüteceğiz

Düzenleyen:
Trump’ın Türk mobilyacısı: İşlerimizi büyüteceğiz

Ekonomi Haberleri

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump için “Trump Home” markasıyla mobilya üretimi yapan İzmirli iş adamı Doruk Yorgancıoğlu, adaylık süreci öncesi sık görüştüğü Donald Trump’ın çok iyi ve babacan birisi olduğunu belirtti.

Yorgancıoğlu, “Seçim sonuçları benim için sürpriz olmadı. Kendisini kişisel olarak tanıdığım için kesinlikle iyimserim. İlerleyen günlerde ABD’ye gideceğim ve kendisini tebrik etmek için görüşme yapmayı deneyeceğim. 2012 yılında tanıştık. Bir otel için tasarladığımız mobilya grubunu çok beğendi. 2013 yılında da ‘Trump Home’ üretimine başladık. Tasarım, üretim, satış ve pazarlama gibi tüm operasyonları bizde. Ancak bazı görsel konularda stratejik kararları birlikte alıyoruz. Zaten Mr. Trump, görsel anlamda fark oluşturmasıyla ünlü. Tasarımlarımıza kadar kendisi ilgileniyor. Bu ürünleri sadece Trump otellerine değil, bu markayla Dubai, Hong Kong, Londra ve New York’ta kullanıcılar da satın alabiliyor. Diğer ürünlerimiz gibi 50 ülkede de satmaya başladık. Her yıl üretim ve satışlar büyüyor. İki tarafın da bu işi büyütme kararlılığı var” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...