Kaptan dümende

Düzenleyen:
Kaptan dümende

SPOR Haberleri

Türkiye, Dünya Kupası elemelerinde yarın, grubun ‘zayıf halkası’ olarak gösterilen Kosova’yı ağırlayacak.

Avrupa Şampiyonası’nda yaşanan prim krizi sonrası takımda barış sağlanırken, yıldızların takıma dönmesi kamptaki havayı da değiştirdi. Ay-yıldızlı ekipte endişe ve kaygının yerini nihayet neşe ve ümit aldı. Elemelere iyi bir başlangıç yapamayan ve grubunda oynadığı 3 maçta sadece 2 puan toplayabilen Milli Takım’da oyuncular Dünya Kupası hedefi için kenetlendi.  Takımın hayli moralli oluşu, idmanlarda yükselen kahkaha seslerinden belli olmaya başladı. Özellikle kaptan Arda hem hırslı çalışması hem de idman aralarındaki neşeli tavırları takıma pozitif enerji getirdi. 

 

Takım arkadaşlarıyla sürekli toplantılar yapan Arda, hedefe ulaşacak güçte olduklarının altını çizerken,  “Türkiye’nin Dünya Kupası’nda mutlaka olması gerekiyor. Şu ana kadar aldığımız kötü sonuçları telafi edecek kalitedeyiz. Kosova maçını kazanıp, hem üzerimizdeki karabulutları dağıtmayı hem de yeniden galibiyet serisini başlatmayı hedefliyoruz. Amacımız; üç maç sonra 11 puana ulaşıp, Eylül 2017’de Ukrayna ile grup finali oynamak. Onları da yenip finallere gideceğimizden en küçük bir şüphem yok” sözleriyle inancını ortaya koyuyor.  Teknik Direktör Fatih Terim de takıma dönen Arda, Selçuk, Burak ve Gökhan’a Kosova karşısında ilk on birde yer vermeyi düşünüyor. 
 

Ata’ya saygı duruşu

A Milli Takımımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78’inci yıldönümünde Kosova maçı için kamp yaptığı otelde düzenlenen törenle andı. Federasyon Başkanvekili Ali Dürüst, Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcular, saat 09.05’te Ulu Önder için saygı duruşunda bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...